sommarminne

Jag saknar de här tiderna så jävla mycket, jag hoppas det blir nya foton med alla oss i sommar. det här är förra sommaren utanför grönan, alla hade ju guldkort, så vi var ju där an del tillsammans och vi hade det askul! bilden är ett minne som jag alltid ska minnas, det är så här jag vill minnas mitt liv när jag blir större, den tiden med alla er i mitt liv, inte ett jävla sjukt liv.


Kommentarer
Postat av: Anonym

ååh stackare. jag känner inte dig. men

du får kämpa igenom de hära. jag vet att alla säger de här men sötnos du är inte tjock. du är vacker. tjock eller smal så är vi alla fina. tänk på de! hoppas du mår bra snart! håll ut gumman!

2009-02-18 @ 12:28:32
Postat av: Anonym

jag förstår inte hur du förut kunnat acceptera din vikt och helt plötsligt började hårdbanta eller hur man nu säger...jag menar. Du kanske tyckt förut att du varit mullig eller så, vad vet jag...men tycker du att du var tjock förut om du tänker nu? och tykcer du att du ser normal ut nu? Om du jämför dig med dina vänner så är du ju tunn , läskigt. Tycker du dom är tjocka..eftersom du säger att du tycker du är tjock om du ätit, jag förstår attdet är ett tvångsbetteende o det ingår i anorexia..men jag undrar bara. Hoppas allt löser sig o det går bra, pussar

2009-02-18 @ 20:56:03
Postat av: Anonym

du e söt söt o söt

2009-02-21 @ 15:48:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0