bloggen läggs ner

jag kommer att lägga ner bloggen ett tag nu, som ni har märkt har jag inte bloggat på ett ag och det beror på att jag varit sjuk, men nu är jag frisk, men jag känner att jag inte orkar bloggen just nu, vi kanske ses om några veckor, men just nu ska jag sattsa på annat.
puss

40 graders feber

hej allihpa, förlåt för en jättedålig uppdatering, men jag har legat med 40 graders feber, så jag har knappt orkat komma upp ur sängen, jag har haft feber i åtta dagar nu, kan det vara farligt att ha det så länge? jag tror att jag har gått ner i vikt också, för jag har inte ätit som jag ska, men de på kliniken kommer säkert att säga att även om man är sjuk så kan man äta, men då kan de ju försöka själva att äta när man har så hög feber och inga tablätter hjälper för att få ner den.
jag vill inte tillbaka dit igen, är så orolig över vad de kommer att säga, kanske förblir jag på kliniken i flera veckor till nu, jag vill inte tillbaka och jag slipper dit imorgon för att jag fortfarande har feber, men ändå såsmåning om så måste jag dit och jag ser verkligen inte fram emot det.



nu känns det iallafall att sommaren är på väg, eller det gjorde nu i helgen iallafall.

skönaste dagen

är fortfarande sjuk, har feber och har nu även fått hosta! skitråkigt är det, men det hindrade mig inte från att träffa älskade mickids idag, hon var fett brun jämfört med innan. det var verkligen jättekul att se henne!, vi pratade typ massor och låg och solade, för gud villket härligt väder det var idag! jag vågade iallafall klä av mig kläderna och sola i bikini, det var lite jobbigt eftersom jag hatar att visa mig bland folk, men jag måste ju öva innför sommaren..
jag har precis kommit hem från farmor där jag har varit på påskmiddag, men nu är jag slutkörd och ska ta en alvedon och lägga mig framför soffan, så vi hörs imorgon!

Godmorgon

godmorgon, har sovit jättedåligt inatt, har haft världens huvudvärk och när jag vaknade så hade jag feber igen.. har varit sjuk hela veckan nu, inget roligt, men jag har sluppit att vara på kliniken, så det är vell possetivt, bara jag inte har gått ner massor i vikt nu, för jag har inte följt matchemat så där jättebra, så jag är glad om jag har stått still iallafall, så jag är lite orolig för om jag får gå i skolan nästa vecka någonting eller inte. jag kommer typ dö om jag inte får det, har knappt vart i skolan sen i december,. jag har missat typ allt känns det som, och nu får jag dåligt samveta och måste jobba lite. vi hörs!

thailand eller karibien

imorgon kommer min älskling hem från kanarieöarna, gud vad kul det ska bli att äntligen få träffa henne. hon har säkert haft det asskönt där, de har typ haft 28 grader varje dag. jag är så avensjuk! jag hoppas vi hinner träffas något imorgon, men hon kommer hem ganska sent, så hon kanske inte orkar, men isåfall ses vi på lördan hoppas jag.
pappa har faktiskt lovat att vi ska åka på resa i höst, en lite längre, kanske thailand igen, eller till karibien, jag vet inte riktigt vad jag vill, det är klart att  det skulle vara kula att åka till karibien för där har man ju aldrig varit, men samtidigt vill jag köpa massor och det är ju så billigt i thailand, så jag vet inte var jag vill åka, var skulle ni ha åkt?



alergichock

jag fortsätter att blogga, men det kommer kanske bli lite mindre bloggande nu...
idag har jag legat hemma med öroninflammation, det började inatt och jag hade så jävla ont så att jag inte visste var jag skulle ta vägen,  jag tog en alvedon vid ett tiden och jag somnade om igen lite över två, men jag vaknade klockan fem igen och då fick jag ta ytterligare en alvedon. jag fick sova en liten stund till, men klockan halv sju gick jag upp för att äta frukost, efter det gick jag och la mig igen till klockan nio, då åt jag mellis.. mamma hade besställt en tid hos läkaren klackan tio så det var bara att åka dit, fick pencelin utskrivet för öroninflammationen som jag tog direckt när jag kom hem. men bara efter en minut när jag hade tagit tablätterna började halsen att göra ont och klia och tillslut domnade hela halsen bort, jag fick svårt att andas och det utlöste panik, jag blev jätterädd och sprang till mamma, tårarna bara rann för att jag hade panik, jag fick en alergi tablett och sedan lungnade det sig, men fan vad läskigt det var alltså. mamma ringde läkaren igen som fick skriva ut ett nytt recept på en annan medicin, eftersom jag tydligen var alergisk mot den andra. men det finns något som är possetivt med att vara sjuk, man slipper den där jävla kliniken iallafall..

jag hari stort sätt överlevit den här veckan tack vare de här tablätterna..

sluta blogga?

 

har inte skrivit, för jag har inte mått så bra, har haft feber och så... men det är egentligen ingen ursäkt, men ärligt så börjar det att ta slut på grejer att skriva om, dessutom så tröttnar man på att blogg när man knappt får komentarer längre.. jag vet inte om jag ska sluta och sattsa fullt på skolarbetet och vännerna istället, det känns dom är det viktigaste, visst piggar det upp när man får komentarer av er, men jag får inte så många längre.. dessutom så har jag tappat kontakten med med mina vänner så mycket, träffar dem knappt längre, inte ens min absolut bästa vän träffar jag så myclet längre, det är jättetråkigt med tanke på hur jävla kul vi har haft tillsammans. men det blir ändring på det snart hoppas jag, det är ju såklart bara mitt fel att det har blivit som det är..
puss

sjuk!

jag är sjuk, har feber och ont litre överallt, så jag slipper nog kleniken imorgon.. de tog en vikt på mig idag iallafall, och då hade jag tagit bort allt som gjorde mig tung.. typiskt alltså! men hon sa iget om vikten, för jag åkte ju hem, men jag hoppas den såg bra ut iallafall.
jag saknar verkligen mickis alltså, å det dröjer ända till på fredag innan hon är hemma igen, så jobbigt, livet är verkligen tråkigt utan henne. men jag hoppas vi ses snart igen och då ska vi ha kul!

 

sjuklingen här på kliniken

hejsan, jag sitter här på kliniken igen, med världens huvudvärk och halsont, och det gör jätteont i hela kroppen, jag blev nog smittad av min grannes barn som jag höll på med i fredas, han hadse 40 graders feber, jag hoppas att jag inte får det, fast det skulle ändå vara bra, för man slipper åka hit då. jag trodde verkligen att de skulle ta en vikt idag, men så blev det inte, jag som hade förberätt mig så väl och försökt göra mig så tung som möjligt, drack dessutom vatten imorse för att jag förhoppningsvis skulle väga lite mera, men det var ju helt i onödan då. undra när de kommer att ta vikten, för imorgon kommer jag efter frukosten och då brukar de inte ta vikt. sen på onsdag är jag ledig, då ska jag slinga håret. sen kommer jag inte förens på torsdag igen, men det blir vell då antar jag, det gör inget för min del, för då har jag större chanser att ha gått upp lite i vikt.
puss


seg dag

idag har det vart världens segaste dag, har inte gjort något, bara varit hemma och tråkat.. håller på att skriva min deckare till svenskan, jag har kommit tre sidor, men den är långt ifrån klar. jag ska försöka att bli klar nu på lovet så att jag kan lämna in den nästa vecka om jag får gå i skolan då förståss.
imorgon är det kliniken som gäller som typ alltid, det känns hämskt att behöva åka dit igen! vill bara bort därifrån, jag vill bara tillbaka till skolan igen, vill ta igen allt jag har missat och få bra betyg igen. men jag kommer säker att missa hela terminen och behöva vara på den där jävla kliniken hela sommarlovet...
om en timme börjar iallafall weip out, eller hur det nu stavas, det går på femman iallafall och är skitroligt tycker jag, så jag och pappaa ska nog se på det tror jag, men vi ses imorgon, om jag skriver, kanske har fått något dåligt besked så att jag inte orkar skriva.. men det återst att se.
puss

gårdagen som var så fin

jag blev lite ledsen idag när jag kollade ut genom fönstret, det som var så jävla fint väder igår! nu är det bara monligt, och det kan komma regn. jag som vill ha fint hela helgen, det var ju helt underbart igår! idag vet jag inte vad jag ska göra, jag får vell sitta och oroa mig för imorgon hela dagen, då jag ska till kliniken igen, då ska det tas en vikt, och sedan kommer det att beslutas om påskveckan, jag vill verkligen vara hemma då, för jag kommer att dö om jag ska vara där hela veckan på lovet. men men hoppas hoppas, de sa att det kanske inte var mitt fel att jag inte gick upp i vikt, utan det kunde bero på emnesomsättningen i min kropp som kunde vara hög, då behövs det en höjning med maten, de vill helst inte göra det igentligen, det.eftersom att jag redan står på maxintag. det känns lite jobbigt, men om det måste göras så måste


förlåt för igår

jag skrev inget igår och det är jag ledsen för, men jag tror att jag kommer ha en dag i veckan där jag inte kommer skriva något. jag har så mycket jag måste försöka ta ikapp i skolan, så det är mäst därför.  igår var jag iallafall hemma för det mästa, först var jag på någon träff  med konfirmatonsgruppen och det var verkligen tråkigt, förutom att man träffade några kopisar då. jag fick äta mellanmålet där, dom bjöd på mackor, så jag tog en macka och ett glas saft, det kanske inte riktigt motsvarade hela mitt mellanmål, men det gör nog inget hoppas jag. lunchen blev jättesen också, runt halv två, vilket var lite jobbigt eftersom jag brukar äta runt halv tolv igentligen. men allt löste sig bra i slutändan iallafall, jag och pappa åkte och handlade lite mat, det fick bli färsk oxfile med potatisgratäng, det är första gången jag vågade smaka det, pluss att jag doppade min köttbit i beaniese sås två gånger också, så det är framsteg! vi grillade så klart köttet, det är så jävla gott med grillat alltså, men efter ett tag så är det inte lika gott längre, då man måste proppa i sig, jag vet inte hur mycket.

jobbigt värre

har precis ätit på w-base, det gick ganska bra, men jag la upp lite för lite, men det var ingen fara.
jag fick ju veta om vikten för en stund sen igen, och jag hade stått still i vikt, fan vad ireterad jag blir! jag som var hundra procent säker på att jag hade gått upp! min behandlare sa att det inte behövde vara mitt fel, det kunde bero på att jag hade hög emnäsomsättning eller vad det hette, det gör i allafall att kroppen gör sig av med mer en på en normal människa. men det kunde också bero på att det inte har gått tillräckligt lång tid sedan förra gången de tog vikten, så nu får jag helgen på mig, och har jag inte gått upp i vikt, så ska de kanske höja chemat. det är jobbigt, men det måste göras, jag tror att jag isåfall ska höja min näringsdryck, så det blir två istället för en. nu har jag ju inte näringsdryck då, för jag har något som heter calshake, det innehåller dubbelt så mycket, så jag har bara behövt tagit en halv sådan, men nu kanske det blir en hel istället, jag vet inte riktigt, vi får se, de skulle ta en vikt på måndag igen, och ser det bra ut så får jag vara hemma på ons, komma en snabbis på torsdagenoch säga hej, och sedan vara ledig fredag lördag och söndag, det är vell rätt okej men hälst hade jag velat vara ledig på tordagen också. men detta är bara om allt går bra då... åå jag blir bara så ledsen, 2.5 veckor i onödan känns det som, då jag bara har gått ner i vikt eller stått stilla typ, jag vill bara till skolan, det är allt!

mickis

nu sitter min underbara mickis på ett flygplan på väg till spanien, jag är så jävla avensjuk på henne, jag vill också bort från allt! jag hoppas allt kommer att gå bra och att hon får en jättetrevlig resa. jag kommer sakna dig mäst mickis!

nytagen vikt

nu är jag på kliniken igen och har precis ätit frukost med min behandlare i lab som vanligt, hatar att sitta ensam med någon i ett litet litet rum, jag vill äta bland alla andra i stora matsalen, det känns liksom som om de skulle tycka att jag inte förtjänar det eller något, fast det är för att de tycker att jag har ett så bra ätbeteende. de är rädda för att jag skulle ta efter någon som har dåligt ätbeteende om jag fick sitta där.
imorse togs det en vikt igen, jag var fram tills då säker på att jag hade gått upp massor, men ändå, hon lät inte så berörd av vikten, och det kan ju betyda igentligen vad som hälst, och så klart så måste jag börja bli orolig, men jag har säkert gott upp, jag måste ha gjort det, jag har ju kännt mig mycket större nu en vanligt. men vi får vell se, jag ska prata med min behandlare efter tiomellis och då får vi se vad hon har att komma med. vi skulle också ta upp saker som jag skulle träna på nästa vecka, det kommer säkert att bli att jag ska äta godis ur ett påskägg eller något, men det ska nog gå bra om jag får hoppa över att äta något annat, hehe.


äntligen skor

dagen har vell varit lite jobbig idag, mäst över att jag känner mig så jävla stor nu, efter att man ätit så känns det som om man ska spricka, och det är ingen kul kännsla. imorgon ska jag vägas igen, jag är helt säker på att jag har gått upp i vikt, det måste vara så den här gången! jag hoppas verkligen det, för då får jag vara hemma mera över påsken. jag ska också prata med min nya behandlare imorgon, vi ska prata om vad jag ska öva på nästa vecka och så. hon värkar veldigt nogrann, det är lite jobbigt, för det känns som jag kommer att få vara på kleniken ännumera nu, men ändå så är hon lite roligare än min förra behandlare, hon pratar liksom lite mer på min nivå, om allt som berör oss tonåringar typ, haha.

jag har ju lovat bilder på mina skor föresten, och här kommer det några, var ärliga och säg vad ni tycker!
 
lite sommarsöta tycker jag..       

 ballerina/tygskor, supersköna!






sömnproblem

igår så var jag hos tandspeciallisten, eller vad det nu heter. båda jag och syrran har lite problem med snea tänder, så dem fick vi kollade, jag blev uppskriven på någon reservlista för folk som kan få tandställning i slutet av året,så det är inte säkert att man får det. asso jag har blandade kännslor om det där, jag vill ha tandställning, för jag vet hur fina tänder man får efteråt, men samtidigt tycker jag inte att det är så fint att ha det, men jag antar att det är värt att ha det något år om man får snygga tänder efteråt.
det var någon som gav förslag på att jag skulle fota hur det såg ut här på kleniken, men jag vet inte om det är tillåtet, men jag ska försöka att få några bilder härifrån någon dag.
just nu känner jag mig bara nere, jag har knappt sovit något inatt, jag har haft det jättesvårt att sova de sista veckorna, jag vaknar tusen gånger varje natt, och jag känner bara att jag inte orkar vakna mer, men så gör man det ändå, man är trött men ändå så kan man inte sova, finns det något man kan göra för att slippa de problemen?

ta mig här ifrån

jag bloggade aldrig igår, och inte har ni fått sätt bilder på mina skor jag köpte en heller. jag ska visa er dem snart jag lovar. nu är jag på kleniken igen, det är verkligen skittråkigt här, men eftersom jag inte hade gått upp i vikt vart jag tvungen att vara här hela veckan, lite hårt straff tycker jag, med tanke på att jag har blivit jätteduktig med maten, jag åt till och med nästan upp hela min happy meal på donken igår. som jag ser det så är jag inte sjuk längre och jag behöver inte deras hjälp längre, jag äter nästan all mat, förutom sånt med ost och ren grädde i. men jag kommer säkert att våga prova det snart, men ärligt så äter jag mer än normalt nu så jag tycker att mina föräldrar kan ta mig härifrån nu, de borde lita på att jag kan klara det här utan den här klenikens hjälp, det finns inget mer de kan göra för att hjälpa mig endå, för jag har redan uppfyllt typ alla deras krav.

RSS 2.0