gäster idag

tyvär så blev det inget bloggande igår kväll, för när jag kom hem så var mickis här och då satt vi och snackade typ asläng så sen när hon gick hem var jag jättetrött och orkade inte blogga. just nu har jag gjort mig iårdning, jag ska ha gästeer snart, mormor, morfar och farmor kommer för att jag har namsdag idag, vi firar det för att jag och min syrra inte har någon egen födelsedag. vi får något litet och så fikar vi. just nu har jag gjort jordgubbsmousse att bjuda på, jag ska smaka lite istället för ett mellanmål.
igår så hade vi jättetrevligt, eller asso jag var ju tvungen att åka hem tidigt, det hade varit kul om jag kunde ha stannat längre och om jag också kunde vara med mer, men när jag blir friskare så ska vi vara ute längre och offtare! och då kommer jag våga ta för mig mer också, haha. det blir inte så  jättemycket bloggande i helgen, men på mån så kommer det vara som vanligt igen och då kommer ni kunna se uppdateringar ganska offta. men men jag måste gå för snart kommer gästerna.
 

Bild 1: Jordgubbsmousse, som jag bjuder på idag.
Bild 2: dagens outfit.
Bild 3: gårdagens outfit

glädje tack vare er

jag har sett att folk har länkat mig på deras blogg och det tycker jag är jättekul, jag visste inte ens att de personerna läste min blogg, så det var riktigt kul när jag såg det, jag blir vekligen glad av sådant, så tack så mycket.
puss// angelica

ut ikväll

jag har precis gjort mig iårdning, och väntar på att maten ska bli klar, det dröjer nog någon timme. ikväll ska jag ut med Matilda, Fanny och Amlo det ska bli skitkul, har inte varit ute på jättelänge! jag ska lägga ut ut dagens outflit också, men det gör jag lite senare, för kameran har inget batteri just nu. det har ju inte blivit så mycket bloggande idag, men jag ska försöka skriva ett inlägg när jag kommer hem ikväll. jag har inte fått någon komentar idag, det som jag tycker är så kul att läsa, någon som vill sriva dagens första komentar?.. jag vet inte vad jag ska skriva för jag är lite stressad, jag får dåligt samvete när jag sitter här och skriver när jag vet att jag behöver plugga för att komma ikapp, men det känns meningslöst när jag redan ligger så mycket efter. annars har måltiderna idag funkat bra, det är så skönt att var hemma nu i helgen, men den glädjen stannar inte länge, för jag börjar så fort tänka på hur länge jag kommer behöva gå på dagvård och då vill jag bara gråta. det känns så hämskt, vad gör jag för fel för att inte få vara hemma lite mer? jag förstår inte varför de ska bästraffa mig när jag verkligen försöker.

morgon igen

idag gick jag upp klockan 6 för att äta frukost med pappa innan han gick till jobbet, jag går altid upp tidigare när jag är hemma, det blir lättare då för måltiderna blir inte lika nära inpå varandra. nu har jag hunnit ätit mellis också, det gick bra.
idag ska jag först åka och handla med mamma, sen ska jag ut med amlo matilda och fanny, igentligen får jag inte gå ut, men ärligt jag tänker inte sitta inne hela helgen när alla andra ska vara ute och ha roligt.. det ska iallafall bli askul att vara med dem ikväll, jag ska ringa amlo sen och säga att jag hänger med.  mellanmålet ikväll blir uppskutet ganska länge, jag får äta det när jag kommer hem ikväll, men så får det bli jag tänker inte sitta där och äta iallafall. men nu ska jag klä på mig och fixa mig lite så jag kan åka iväg till affären.. det kanske inte blir lika många inlägg i helgen som det brukar vara, men nu sitter jag ju inte på kleniken och kan blogga hela tiden.
puss

älskade vänner

idag när jag kom hem år jag middag och gjorde mig iårdning lite snabbt, sedan kom Fanny, Matilda och Amlo hem till mig, kan man ha mer underbara vänner? vi gjorde inget särskilt, vi satt mäst och pratade och det var skitmysigt och roligt tyckte jag iallafall, hoppas ni tyckte det med. när man inte får vara i skolan och träffa kompisarna så kommer de hem till en, det betyder så jävla mycket, man kan inte be om mer en det. älskar er jättemycket.
puss// angelica

våren på väg

vi gick ut en stund på kleniken idag och först då upptäckte jag hur varmt det var ute, solen värmde liksom, då ficj jag verkligen kännslan av att våren är på väg, å vad jag längtar dit. vi satt på några bänkar och typ bara njöt av solen, det var faktiskt riktigt länge sedan man kunde göra det. jag vill bli brun, men det dröjer nog ett tag innan man kan bli det, desutom kommer jag aldrig våga gå i bikini i sommar så jag kommer aldrig att bli brun föruton i ansiktet. jag ska fråga om jag får sola solarium, undra hur mycket det kostar, någon som vet?

 





eviga väntan

nu har jag varit på tango och ätit, jag tog flygande jocob med potatis till, det var faktiskt ganske gott till en början, men sen islutet när man var proppmätt så var det inte lika gott längre.  nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli ter så jag kan äta mellis och åka hem, jag längtar ju inte direkt till melliset, men till att få åka hem. jag har pratat med min behandlare idag och hon hade fått provsvaren, de var bättre en förut, men inte riktigt bra en, men det blir de säker snart bra. ringde mamma också och bad henne fråga min behandlare om jag kunde få vara hemma någon gång nästa vecka, för att åka och hälsa på i skolan, förmodligen kommer svaret säkert att bli nej , men man kan ju altid hoppas på ett ja. ikväll kommer några kompisar hem till mig, det ser jag fram emot mycket, de gör en så glad att få besök av dem man älskar.
puss

snart lunch

ja snart är det lunch, då ska jag och en tjej till äta på resturang tango, med våra behandlare. det kommer gå bra, det är kul att få lite variation på miljön man äter i, så det är bara skönt att äta ute även om man måste äta bland folk. jag vet inte vad det blir för något, men tar vell något som låter bra från menyn, hoppas att det inte smakar äckligt, för då vet jag ärligt inte vad jag ska göra.. vi hörs puss

Tvillingen

jag tänkte visa er en bild som en kille här på kleniken har¨ritat av, det är på mig och min syster när vi är små, han är jätteduktig på att måla och sånt, han går någon sån där konstutbildning. jag lämnade en bild till honnom och så ritade han av den, den blev faktiskt bra, kanske inte exakt, men man ser att det är vi, och den är jättefin. jag har kommit min syster mycket närmare sen jag blev sjuk, vi kan snacka med varandra mer som kompisr och vi kan berätta saker för varandra som vi aldrig skulle kunnat förut, det är vell det enda positiva med att jag blivit sjuk, jag har kommit alla i min familj mycket närmare och jag förstår nu hur viktig familjen är i mitt liv.

 

hoppas på bra

ja nu har jag precis vilat i ett värmerum igen efter frukosten, jag tycker inte om att ligga där, det är så varm så jag får ont i huvudet hela tiden. idag till frukost blev det en yoggi 125 ml, en frukt och tre dl oboy, det var nog den största frukosten på länge tror jag, det kändes så iallafall. innan frukosten tog de en vikt på mig också, jag får ju inte veta den, men om jag inte gått upp den här gången så måste de göra en mathöjning, så jag hoppas att jag har gått upp så att jag slipper det, för mer mat orkar jag faktiskt inte äta.
sen så tog jag ju blodprover förut, som jag inte har fått svar på en, jag tror jag får det idag, och även där hoppas jag på bra, förut visade det att mina njurar var dåliga, och antagligen berodde det på att jag var så uttorkad, för jag drack ju ingenting i början när jag kom hit. men om allt gått som det ska så ska njurarna må bättre nu när jag inte är uttorkad längre, annars har jag problem.. men det är säkert ingen fara, jag känner mig ju pigg som en mört, haha.
puss

Hubbe bubben

jag satt just och kollade på lite bilder och kom på att jag inte lagt ut några på min älskade hund Hubbe, det är klart att ni ska få se honom, han betyder otroligt mycket för mig..








sista dagen för veckan

nu har jag ätit kvällsmål, det var en risifrutti, 1,5 dl joice och ett degistivekex. idag till tremellis så fikade ju jag på cafe, och det gick vell bra, jag tog den minsta muffinsen med hallon i jag kunde hitta, haha alla andra tog typ feta stora kladdkakebiten med grädde till, den såg inte ens god ut.. men men dom tar vell vad dom vill, det ska jag inte bry mig om, men jag kan ändå inte fatta att man tar det, jag ska endå vara stållt för att jag åt en muffins, jag har inte gjort det på   över ett halvår, och den var ju faktiskt god även om det var jobbigt att äta den.
imorgon är det iallafall sista dagen för veckan som jag är på kleniken, fett skönt alltså, jag har övrtalat min behandlare att jag skulle få vara hemma på fredagen också, när hon frågade varför jag ville vara det så var jag tvungen att komma på något snabbt svar, så när jag kom på att mina föräldrar kanske jobbade så fick det bli att jag ville umgås med min syster, haha bra svar va? men det funkade iallafall så det var ju ett lyckat svar anatar jag.
puss


 



tråkblogg

bloggen börjar värkligen bli tråkig, jag skriver ju om samma saker hela tiden och inläggen ser ju nästan exakt likadana ut, ni får bara vet när jag har ätit och sådant, det kan inte vara så kul för er att få sitta och höra om och om igen. men men jag vill at ni ska veta att det är jättekula att ni komenterar, så sluta inte med det för det är jättekul att läsa alla era komentarer.

fika

idag till tremellis så måste jag gåt ut på cafe och fika, suck jag hatar det . jag måste liksom gå med min behandlare dit, jg hatar henne, det är ingen person man vill sitta och fika med direkt. som tur är behöver jag inte sitta ensam med henne för det är flera som ska med och fika. vad jag ska ta vet jag inte, men antagligen det som ser minst ut och inte glänser av fett. gud vad jobbigt jag vill inte ens tänka på sånt där.. jag längtar tills imorgon, för då är det sista dagen som jag är här, sen får jag vara hemma hela helgen, så jävla skönt, jag ska bara ta det lugnt, kolla lie på lets dance kanske, sen hoppas jag att jag kan träffa mickis lie också. ajuste ska till ikea också, fett kul, jag ska få lite nya möbler till mitt rum, lägger nog ut lite bilder därifrån sen när jag har varit där. hoppas att alla ni där hemma har ett roligt sportlov iallafall, och så hoppas jag att vi ses snart
puss


godmorgon

ja ännu en dag här då, jag gick upp kvart över 6 imorse, suck jag får aldrig sova ut.. taxin kom desutom 20 minuter för tidigt, haha och när jag kom ut till honnom satt han och sov i bilen, haha skitpinsamt, jag väckte honom när jag öppnade taxi dörren. sen på vägen dit trodde jag att han skulle somna vid ratten, det var skitläskigt. men vi kom fram oskadda iallafall och det är vell huvudsaken antar jag. snart så är det tiomellis, skorpor med ost,  en frukt och ett glas joice. men det ska gå bra! till lunch ska jag äta fisk och skald´jurs fricase med ris, eller vd det nu  va, jag vet inte riktigt vad det är, men jag hoppas verkligen att det smakar bättre en gårdagens mat.
puss

panik

tänkte berätta lite om min jobbiga dag idag på kleniken, först gick det bra, allt var som vanligt. sen var det dags för lunch och jag fick pasta med tonfisk och oliver i tomatsås, och ärligt, det är det mäst vidriga jag ätit i mitt liv! jag hållde på att spy vid matbordet kändes det som, när jag var klar gick jag ut, och då fick jag en uppstötning för att det var så jävla äckligt, jag kunde inte svälja det igen liksom så jag tog en servett och spottade ut det i den, och slängde den sedan i pappaerkorjen. just då går en behandlare förbi, och ser att jag slänger servätten, jag fortsätter förbi och hoppas att hon inte märkt något, men så klar hade hon det och börjar rota i pappaerskorjen. jag fick typ panik, massa tankar kom i huvudet, som att jag inte skulle få åka hem på fredag och massor.. jag gick in i vilorummet och ringde hem, men mamma stod i duchen och kunde inte svara, jag ringde igen, och grät i telefonen när min mamma svarade, jag berättade vad som hade hänt, och att jag var rädd att de skulle tro att jag typ hade spottat ut en massa mat eller något. hon förstod mig iallafall, och det kändes bra, hon sa åt mig att gå till min behandlare och berätta som det var att jag fick en uppstötning för att maten var så äcklig. jag gjorde som hon sa, och berättade allt för min behandlare, hon sa att det inte gjorde något, att jag skulle kämpa vidare, så det var ju skönt, min panik kunde lägga sig och jag kunde börja lugna ner mig igen.  måste bara tacka min mamma för att hon stöttade och lyssnade på mig, jag vet inte vad jag skulle göra om hon inte fanns här, älskar dig
puss// angelica


mirakel

blodprovet idag gick bra, hon som stack mig lyckades faktiskt träffa rätt på första försöket, det måste vara ett mirakel, haha, men det gjorde ont iallafall.. jag satt och jobbade matte i en haltimme och blev klar med två ynka tal till, det går så jävla segt för mig alltså, hatar att sitta och jobba själv, jag kan inte konsentrera mig då.

blodprov

hejsan, kom precis ut från ett ät lab där jag sitter och äter varje måltid. derekt när jag kom ut så kom några sjukskötorskor fram och satte emblaploster på mig, det bedövar, för om typ 20 minuter ska jag ta blodprov. jag hatar det, det gör ont och så sticker dom typ tusen gånger för att de aldrig träffar rätt. aja hoppas det går bra, kanske är det någon som kan träffa på första försöket, jag hoppas iallafall det. jag ska försöka pluggga lie mera idag också, jag har  jobbat lite matte, men jag hann bara tre tal på typ 40 minuter, det är ju assvårt att räkna med x och y och allt sånt där, det tar ju ligsom aslång tid att göra en uppställning av det och så blir den typ en halv sida lång. men men om jag ska komma ikapp så är det bäst att jag sätter fart, hare bra sålänge!
puss

aj det kommer att göra ont!

Gogmorgon

ja då är man här igen då.. skit tråkigt, men så är livet. jag sitter här och är avensjuk på alla som har sportlov och ligger och sover just nu, fan vad skönt! själv gick man upp kvart över 6 på morgonen. jag har prsic ätit frukost, oboy yogurt och frukt. snart är det mellanmål, och jag tror det stod att det var en smörgås ett glas joice och en frukt på chemat. jag har lust att hitta på något, men vad skulle det vara? jag ska ju vara här hela dagen. vad ska alla ni göra en sån här dag då? säkert något jätte roligt..
puss

fot spa

jag kom presis ut från badrummet, jag har gjort fot bad, slipat och smörjt in dem, haha. det behövdes verkligen mina fötter var helt spruckna och trasiga.. så jag satte på lite mysik och gick in i bastun och satt där i värmen och gjorde det, lite mysigt vare iallafall.
imorgon är det bara att gå upp tidigt igen och åka till kleniken, jag vill verkligen inte dit, orkar inte med det där stället längre, jag vill bara därifrån, men det är bara jag som kan se till att det händer. måsste allt hänga på mig? kan man inte typ ta någon medicin och bli frisk igen? jag önskar att det gick iallafall. men men nu ska jag ta och gå och lägga mig tror jag, jag ska ju upp typ 6 imorgon så om jag inte ska somna vid matbordet imorgon är det nog bra att komma i säng tidigt.
puss

     

livet är en gåta

just nu är livet bara jobbigt, vill inte mera längre, nu får det räcka, för jag orkar faktiskt inte mera. vad ska jag göra? jag orkar inte kämpa, jag har inget att kämpa för.. allt ska ta sån jävla tid och jag står inte ur med det längre, vad gör jag för fel? jag har ju gjort precis som ni sagt, följt varenda liten regel, så varför kan ni inte låta mig göra någonting, jag vill gå i skolan och träffa mina kompisar, ha ett normalt liv. nej jag orkar faktiskt inte mera, jag har gett allt, men vad får jag tillbaka? inget. jag kommer aldrig där ifrån, jag vet att det kommer att bli så, min behandlare kommer aldrig att friskskriva mig. fan, livet är verkligen jobbigt, varför blev allt så jävla fel från början? jag har inte ens ett svar själv, vad är det för jävla fel på mig, jag hatar mig, hur kan jag ha gått så här jävla långt? varför sa jag aldrig stopp till mig själv? jag är inte samma person längre och det är jag så jävla ledsen för och jag tror att det är fler en bara jag som är det, det känns som jag bara kommer mina kompisar mer o mer ifrån varandra, jag vill verkligen inte det jag älskar er alla så jävla mycket så ni vet det
puss// angelica

grattis isabell

fan vad kul, isabell fick just reda på att hon blivit friskskriven, så jävla skönt för henne alltså, du har kämpat så jävla bra, och nu är du där, otroligt bra! men jag blev ju förståss ledsen också, för nu kommer hon ju inte hit så mycket mer, skittråkig. jag vill också bli friskskriven! fan vad orätvist jag vill också slippa äta på mandometern och få vara ute och göra nästan vad jag vill. hon kommer att ha det så kul nu när hon är friskskriven, jag är riktigt avensjuk, vet nästan inte vad jag ska göra. men jättebra kämpat isabell iallafall du kommer klara det här det vet jag! en dag kommer jag också här ifrån, jag önskar bara att det kunde vara idag, det skulle vart så jävla roligt om vi hade blivit utskrivna samtidig, men för mig är det nog några månader kvar iallafall, men jag längtar dit det kommer att vara den bästa dagen i mitt liv.

Grattis Isabell

pannbiff


jaha då har man ätit lunch också, idag fick vi mat från en ny restuarang, det såg mycket bättre ut och smakade bättre också, så det är ju bra, idag blev det pannbiff med löksky och kokt potatis, och det gick väll bra, ungeför så här såg det ut, inte riktigt men något likvärdigt, inte lika mycket mat iallafall vare. alla vilorum är upptagna, så jag tog en värmejacka och satte mig framför datan istället. just nu väntar jag på isabell, som ska äta klart, sen så skulle hon prata med sin behandlare också, hoppas det går bra för henne.. dagen har faktiskt flytit på ganska snabbt idag, men det har den ju en anledning till också, isabell är ju här, allt blir så mycket roligare då, vi sitter och pratar istort sätt hela dagen, det är faktiskt skitkul när det kommer någon som man känner, det är ju inte så ofta eftersom det bara är isabell som jag känner här, därför skulle det var kul om hon kom lite mera, men för hennes skull hoppas jag att hon inte behöver det.

utskriven!

hejsan, jagf fick precis jätteglada nyheter, jag skrivs ut från heldygnsvården, viss är det bra! från och med nu kommer jag bara att vara dagpsient här, det menas att man är här från 8 på morgonen till halv 4 på eftermidagarna, sen får  man åka hem och äta middag och kvällsmål hemma. sen får man vara hemma på helgerna också, skitbra, men ändå så blev jag besviken när hon sa att jag inte får börja skolan nästa vecka, för det hade vi faktiskt pratat om. jag längtar dit så mycket, min behandlare sa faktiskt att det var prat om två förmiddagar, men nu så blir det inte av nästa vecka. fan vad ledsaen jag blir. jag längtar ju äfter alla där så jävla mycket.
puss

isabell

jag glömde att det här är en  av de roligaste dagarna på kleniken, vet ni varför? isabell är ju här, åå jag älskar när hon kommer, hon borde göra det lite oftare, älskar dig gumman, det är askul när du är här. hoppas du kan vara här lite mera, vet att du inte vill vara här, det vill jun ingen, men för min del kunde du gärna få vara här varje dag..

kleniken

ja då är man här igen, usch kan man hata ett ett ställe mer en det här? jag tror inte det.. just nu har jag ätit tiomellis, det gick bra, men jag är proppmätt. det var en yoggi dröm 150 ml, en halv frukt och 2,5 dl joice, yoghurten hinnehåller 5% fett, asfet ju.. men aja huvudsaken är att det gick ner iallafall. jag längtar hem, helgen var helt underbar, kan det inte få vara så hela dagarna? och nu missar man ju hela sportlovet för att man måste vara här, fan vad tråkigt, jag vill också kunna umgås med mina kompisar och vara ute och ha kul!
puss

tack till er

jag skriver det här inlägget till mina föräldrar, det kanske låter lite töntigt, men det bryr jag mig inte om. jag vill bara tacka er, jag hade inte klarat mig så här långt utan er, och ni ska veta att ni betyder så otroligt mycket för mig. när något sådant här händer så förstår man verkligen hur mycket någon i familjen betyder för en. jag vet inte om ni förstår hur mycket jag verkligen älskar er, även om jag har sagt det hur många gånger som helst. jag vill bara säga att jag är så ledsen över det som hänt, jag har sagt förlåt så många gånger, men det hjälper inte, det känns fortfarande lika jobbigt. när jag tänker på vad jag har gjort och sagt, så får jag jättesvår ångest, jag mår värkligen jättedåligt över det, jag vill bara att ni ska ha det bra. jag har förstört så mycket för er, fått er att gråta så många gånger och jag är så jävla arg på mig själv över det, jag kommer aldrig att förlåta mig själv för det jag har gjort er. jag förtjänar inte ens att ha så underbara föräldrar som er. vill bara tacka er för att ni stått vid men sida, för att ni tröstat och stöttat mig när det behövdes och behövs, om det skulle hända något så vill jag att ni ska veta att jag verkligen älskar er, och förlåt en en gån för allt.
puss//  Angelica

vill inte tillbaka

hejsan, ja nu har jag precis ätit mellanmål, typ världens största smoothie, säkert 4-5 dl, usch jag mår faktiskt illa.. men men det är bara få i sig allt så att alla är nöjda. ikväll ska jag nog se på beck, om jag inte redan har sett den förståss, de har ju gått förut på tv. imorgon måste jag gå upp 6 igen, ska göra mig iårdning, och sedan är det bara att åka till kleniken igen då.. fan alltså jag vill bara börja att gråta när jag tänker på det. helgen här hemma har varit så jävla bra, längtar värkligen tills jag får vara hemma mera. det är lite oretvist att alla får ha sportlov, men själv måste man gå upp 6 varje morgon, men men det har jag bara mig själv att skylla på, så är det.
puss

snö!

hejsan, när jag vaknade i morse hade det snöat jättemycket och det gör det fortfarande, jag ringde mickis, och vi bestämde oss för att åka pulka bakom pappas fyrhjuling, haha. det var faktiskt kul, han gasade och vi for omkring där bak på pulkan, haha. jag har inte åkt pulka på hela vintern, så det var premiär då kan man väll säga, jag hade faktiskt glömt hur kul det faktiskt var. jag behövde komma ut lite så det var skönt. sen fick jag ju umgås med bästa kompisen också, skitkul älskar dig mäst mickis!
puss


svar på frågestunden.


Ni ställde ju några frågor som jag tänkte skulle få svar nu.. jag hoppas ni blir nöjda med svaren, ni kan gärna komentera om ni är det, eller om ni tyckte att jag inte var riktigt tydlig eller något.

blir man aldrig typ förkyld eller får influensa när man har anorexia ?
man kan få inflensan och bli sjuk när man har anorexia, men det är mycket svårare, folk med anorixia blir sellan sjuka, jag vet inte riktigt varför det är så, man tycker ju att det borde vara tvärtom.

vad vägde du som minst?
jag vägde exakt 31 kilo, väldigt lite för att gå i åttan och vara nästan 160 cm lång

vill du gå upp i vikt?
asso det är svårt att säga det går som i perioder, ibland vill jag gå upp för att bli frisk, men för det mästa så känner jag mig tjock och vill inte gå upp någonting. jag vill ju bli frisk, men det är så himlans svårt. jag är så rädd för hur jag kommer att se ut när jag blir frisk och jag kan få panik när jag tänker på det. men samtidigt vill jag gå upp lite så jag kan börja skolan  och så igen, men jag vill att det ska lägga sig på andra ställen nu än på min mage.

försvinner mensen när man får anorexia?
det är olika, men på de flesta som blir för underviktiga försvinner mensen. man får offtast tillbaka den när man är frisk, men bara för att man får tillbaka den så betyder det inte att man kan få barn, vissa som har anorexia för länge kan aldrig få barn. det är hemskt att det är så, jag hoppas jag kan få barn sen iallafall även om inte min har kommit tillbaka en. för barn ska jag ha när jag blir större!
 


Godmorgon

hejsan, här sitter jag och skriver, fast klockan bara är lite över åtta och det är helg, usch jag längtar tills jag kan sova ut på morgonen, men det dröjer ett tag. jag har iallafall ätit frukost, 3 dl oboy, en smörgås med en tsk smör och en msk mjukost. pappa gick upp med mig halv åtta för att äta, sen gick han och la sig igen, stackarn han som kom isäng så sent igår för att han hade några kompisar här. idag vet jag inte vad jag ska göra, jag har lust att åka ivåg någonstans, men jag vet inte vart.. jag var ju i centrum igår, men jag har faktiskt lust att åka dit idag igen, eller åka pullka, det har ju kommit jättemycket snö inatt. men igentligen får jag ju inte göra nått utav det, för då rör jag mig för mycket, men helt ärligt jag måste ha något som lyser upp mitt liv just nu så är det bara.


frågestund!

 
jag har ju fått en del frågor de senaste tiden, så jag tänkte att det kunde vara bra med en frågestund igen, ni som har ställt frågor kommer att få svar på dem, men jag vill järna ha många fler frågor, så fråga på!


 


starkare och längre hår?

hejsan igen, jag glömmde att berätta att mamma har köpt en slags vitamingrej till mig som gör så att håret växer och blir starkare, jag har fått jättetunt hår nu när jag är sjuk, jag tappar hela tiden, det är helt sjukt hur mycket hår man kan tappa altså,  jag tror nästan att jag har tappat mer en en trediedel av håret. så jag hoppas värkligen att det här hjälper, det skulle också vara bra för naglarna så det är ju ett stort pluss. men en grej är jag lite orolig över, det står att man kan få råndnader i ansiktet, tänk om jag blir röd som en tomat eller något, det skulle ju vara hämskt. är det någon som har testat det här och vet om det funkar?

haninge centrum

idag åkate jag och syrran till haninge centrum, vi gick först in på cubus och köpte ett par varsina trosor, haha min kostade bara tio kronor, de var rea. sedan gick vi in på Ginatrecote,jag försökte hitta ett par jeans, men alla var förstora, de hängde bara i rumpan och vid låren, jobbigt, jag vill ju kunna ha kläderna, mamma sa att vi kunde gå till någon barnavdelning, men haha ofta jag köper byxor där liksom.. jag får väll helt enkelt vänta några kilo till innan jag kan köpa nya byxor, det känns redan som om jag gått upp asmycket, det har jag ju också jämfört med hur jag såg ut när jag var som värst... men men några kilo till och så kanske byxorna passar, det är vell så jag får se det. även om jag tycker att jag inte behöver gå upp mer nu så måste jag ändå fortsätta, jag måste blick frammot även om det känns tufft. vi gick också in på kicks där jag köpte en sminkpennsel, ja det var det ända vi han med typ sen var vi tvungna att åka hem, jag var ju tvungen att äta mellanmål.
puss

dagens köp.

Dagens outfit


Mössa: Gina
skärp: Gina
Tunika: Bik bok
tighits: H&M

lite hjälp kanske?

Ni värkar ha en del frågor, jag kanske ska ha en frågestund igen, vad sägs som det? jag fixar en lite senare idag och där får ni ställa vilka fågor som helst och så ska jag försöka svara på dem så gått jag kan, jag har även fått några frågor nu som kommer att få svar då.

Sen har jag en fråga till er, jag ska nämligen köpa gardiner till mitt rum, sådana där panelgardiner och jag har ingen aning om va jag ska välja för några. det är bara de mönstrade ni ska kolla på , gardinerna som sitter bakom ska jag köpa till sen. Jag har några förslag här, kan ni inte säga vilken ni tycker jag ska välja? eller om ni tycker att alla ser hämska ut så säg det då, alla komentarer är välkomna.

       
Bild 1.                             bild 2.                         bild 3.                        bild 4.

kvällens planer

hejsan, Ja nu har jag precis ätit middag hemma, de höjt portionen till 250 gram, skitjobbigt altså, det är ju assvårt att äta så jävla mycket, sen efter någon timme igen så är det mellanmål igen, usch jag hinner ju inte göra något annat än att äta hela tiden. men men jag får ju skylla mig själ..
ikväll tänkte jag nog kolla lite på lets dance tror jag, sen har jag lånat an film också, den går på bio nu, bed times stories tror jag att den heter, någon som har hunnit sett den en? den hade premionär den artonde febriary tror jag. hoppas den är bra iallafall. jag ska fråga lite snällt om jag får följa med på en liten sväng med hunden sen, bara ett litet varv altså, ca tvåhundra meter kanske, det kan ju inte skada, jag behöver värkligen röra på mig.
Det här kanske blir det sista inlägget för ikväll, om jag inte skriver lite senare ikväll runt 11 kanske. vi får se jag ska ju hinna se filmen också, så vi säger godnatt så länge..

 

är det så jävla svårt?

äntilgen hemma från jävla kleniken, hatar den värkligen, och inte blev det bättre när man kom hem,familjen skulle  ha fixat lite böcker från skolan till mig, men har dom det? nej fan vad sur jag blir. nu kommer jag ytterligare en vecka efter och!jag kommer ju typ behöva gå om hela åttan om det ska fortsätta såhär, jag tycker faktiskt att mamma ska ringa hem till min lärare och be henne att komma till skolan och ge mig böcker, hon får vell betala eller något så att hon kommer. just nu är jag bara så jävla ireterad på att folk inte kan hålla det dom säger, men om de vill att sin dotter ska behöva gå om en klass så kan de ju fortsätta att hålla på såhär! så ni vet så blev jag faktriskt jävligt ledsen när att ni gjorde som ni gjorde. skolan betyder så himlans mycket för mig..

vad tycker ni?



nu vill jag veta lite vad ni tycker, jag har ju inte skrivit så länge. men tycker ni att det är bra? eller är det tråkigt att läsa om om min sjukdom hela dagarna? ni kanske kan ge lite tips, vad vill ni läsa om? vill ni se flera bilder? kanske en frågestund igen, inte vet jag men det skulle vara otroligt kul om ni kunde ge lite tips. puss

så jävla underbar

 mickis du är en så jävla underbar och rolig person och jag saknar dig så jävla mycket, jag vet att det inte var så länge sen vi träffades, men jämfört med förut så träffas vi nästan aldrig nu när jag blivit sjuk. fårlåt för det men det ska bli ändring på det och i sommar ska allt vara som vanligt igen hoppas jag. du har gjort så jävla mycket för mig, genom att bara finnas här. du är så jävla bra på alla sätt, så det går inte ens att beskriva min kärliek till dig underbaraste vän.
så jävla fin ellerhur!


hittp://picks.blogg.se

snart så!

ja nu sitter man här och tråkar på kleniken igen då. har precis ätit frukost, som gick bra, det var är ett nytt matchema idag, och det kommer att bli väldigt svårt att klara det, men frukosten gick bra iallafall det var inte en så stor ändring på den, så det gick bra. jag drack oboy istället för näringsdryck och det var samma mängd, men resten av dagen har vi höjt typ varje mål. det är ju helg snart fan va skönt, jag ska få vara hemma hela helgen, det var riktigt länge sen alltså, dessvärre blir det ju ingen sovmorgon, för jag måste ju gå upp senast 8 och äta frukost, fan vad jobbigt, jag är astrött och skulle värkligen behöva sova ut någon dag, men det får jag väll vänta några månader med. men då har jag ju något att se fram emot iallafall.
puss

underbara tider

Här är bilder som väcker gamla minnen!

       
   

De här bilderna väcker verkligen minnen, det är från thailand 06.
det är konstigt att jag inte skämms för att lägga ut så gamla bilder, men när jag ser mig på bilder så känns det så konstigt, som om jag inte är personen på bilden, vi är helt olika personer känns det som..

mathöjning

fan vad allt blev fel idag, jag träffade dietisten idag, och vi skulle höja maten och ta bort något annat från chemat. men istället så la dom till typ hur mycket som hälst och tog bort scandieshaken, så nu äter jag jättemycket, det är fortfarande samma näringsintag, men jag måste äta typ dubbelt så mycket nu när de tog bort scandieshaken. skitjobbigt! jag ville inte men då fick jag minnsan höra att  "det är inte normalt att ha näringsdrycker på chemat" men vad tror de igentligen? jag är inte frisk en, kan de inte fatta att det inte är så lätt att proppa i sig mer mat en en normail människa gör? det är ju det vi gör för att gå upp i vikt liksom. fan ta den där jävla dietisten och min behandlare, jag hatar dem mäst jus nu!

goda nyheter!

hejsan igen, jag fick goda nyheter när jag pratade med min behandlare! jag slipper rullstolen! helt fantastiskt att få gå igen efter att varit tvungen att ha den i sex veckor nu. så himlans skönt, jag ska aldrig i mitt liv åka rullstol igen, inte ens om jag bryter båda benen eller något, haha. men ärligt jag tycker så synd om de som är rullstolsbundna, det är ju hämskt att inte få gå.


grekland i sommras

här är jag och min syrra i början sv sommern, vi är i grekland, vi hade det jättemysigt där, saknar värkligen allt vi gjorde där och speciellt hur jag mådde då, allt hade presis börjat där, jag hade inte gått ner något i vikt, men tankarna fanns där. saknar allt det gamla, varför kan man inte bara trolla tillbaka allt som det var förut? jag vill vara normal, och bästämma själv när jag vill äta , precis som förut..


är någon av oss tjocka där?


orolig

hejsan! nu sitter jag här och är lite orolig, vid frukosten sa min behandlare att hon ville prata med mig, vad kan det bero på? tänk om det hänt något så jag inte får börja dagvård sen eller något, nu är det ju bara en prov vecka. eller tänk om jag måste fortsätta att ha rullstol, eller så kanske jag slipper den, eller tänk om jag gått ner i vikt, men det är ju helt omöjligt, det känns ju som m jag går upp i vikt för varje dag, så det kan det ju inte vara. fan vad jobbigt att behöva oroa sig över sådant, jag hoppas iallafall på det bästa, att hon ska säga att jag slipper ha rullstolen, hoppas hoppas!
puss

världens bästa vänner

ikväll kom några kompisar hem till mig, mickis fanny och emilia, vi hade det astrevligt, jag får ju inte åka någonstans så då kom de hem till mig istället, kan man ha bättre vänner, än de vänner som ställer upp och kommer på besök när man behöver det? jag tror inte det. vi satt och snackade en massa och jag hoppas att ni uppskattade allt lika mycket som jag, jag är otroligt tacksam över att ha så bra vänner som er, ni betyder otroligt mycket så att ni vet det. när jag kommer tillbaka till skolan ska jag , jag vet inte vad jag ska, men vi ska ha så himlans kul igen hoppas jag. ta åt er av det jag skriver, för ni bytyder verkligen så mycket för mig!
puss


svårt att förstå

jag fick en komenter idag med en fråga, hur jag plötsligt kunde börja hårdbanta när jag tidigare har kunnat accepterat min vikt. jag har har nästan alltid tyckt att jag har varit lite mullig, förmodligen är det för att jag jämför mig med min tvillingsyrra som alltid varit mindre en jag. hon fick alltid de bra komentarerna med att hon var smal och att hon tränade så mycket och sånt, jag fick nästan aldrig höra en sådan komentar, det är synd, för jag tror att jag hade behövt höra det. jag är endå förvånad över att allt gick så snabbt, det var liksom inte förens ca två tre månader sen som jag värkligen insåg att jag var sjuk, innan sa alla att jag var det, men jag kunde ändå inte ta det till mig.
sen kom en fråga, om jag tycker mina vänner är tjocka eftersom jag tycker att jag är det, och det tycker jag värkligen inte, jag tycker att de alla ser helt normala ut och att de har fina kroppar, jag är till och med avensjuk för att vissa har så snygga kurvor mm. men ändå tycker jag att jag är tjock, det är svårt för jag vill att folk ska se vad jag ser när jag ser på mig själv, men aldrig är det någon som kan erkänna att jag fått en liten mage, eller att halsen blivit tjockare och det känns jobbigt.
puss

sommarminne

Jag saknar de här tiderna så jävla mycket, jag hoppas det blir nya foton med alla oss i sommar. det här är förra sommaren utanför grönan, alla hade ju guldkort, så vi var ju där an del tillsammans och vi hade det askul! bilden är ett minne som jag alltid ska minnas, det är så här jag vill minnas mitt liv när jag blir större, den tiden med alla er i mitt liv, inte ett jävla sjukt liv.


gör inte som jag

gick upp sex i morse och gjorde mig iårdning för att åka till kleniken och nu är jag här och har precis ätit frukost. som vanligt en smörgås med mjukost och en sån där jävla scandieshake. det gick bra iallafall och kom precis ut från värmerummet som man måste vila i en halvtimme efter maten.
jag vill att ni tar åt det av det jag skriver, börja aldrig att banta eller minska på maten, det leder bara till stora problem. om du märker att du har problem eller att någon annan har problem, vänta inte med att skaffa hjälp, desto längre man har varit sjuk desto svårare är det att bli frisk igen, och desto mer undervikt du har, desto mer måste du gå upp i vikt sen, det blir bara jobbigt, så försök att få hjälp snabbt, även om det är jävla pest när du får hjälp. se frammot det blir bättre sen, eller jag vet inte föresten om det blir det, men jag hoppas iallafall det, för ett liv som jag lever nu är inget liv, jag kan knappt umgås med mina kompisar, jag kan inte gå i skolan och allt kretasar bara runt maten hela tiden, så gör inte det misstaget jag gjorde, var nöjd med dig själv istället.
puss

Dagens sista

ja då var det kväll igen och inte har man fått mycket gjort idag inte, jag skulle värkligen behöva plugga, men jag kan inte, på något sätt så käns det så ensamt att plugga när man inte sitter i ett klassrum och jag kan inte få hjälp heller det skulle jag värkligen behöva nu, jag ska försöka plugga nästa vecka iallafall, då har ju alla sportlov, så då kanske jag kan komma ikapp lite, jag får ju inte direkt något sportlov som ska gå upp 6 varje morgon för att få åka till kleniken, men men det är vell bara att vara avensjuk på alla de andra som får sova ut hela dagarna.. nu ska jag ta och titta på tv en stund tror jag, jag skriver mer imorgon.
godnatt

problemföräldrar!

ibland hatar man sina föräldrar, för att det inte förstår, det går inte sätta fram en tallrik med tex pizza till en person med anorexia. jag får inte lägga mig i vad de lagar för mat till mig, men de måste ju fatta att de inte kan servera världess fetaste sås till maten, och tro att jag ska äta den!  så när jag la mig i och sa att vi kunde blanda den med yoghurt blir de såklart jättesura. men om man blandar den med yoghurten så innehåller den till och med mer en vanliga pulversåser, som tex gräddsås och så... usch alltså jag hoppas att mamma har blandat den med yoghurt för annars vet jag inte vad jag ska göra, äter jag inte så får jag inte vara hemma, fan vad svårt det ska vara! varför kan jag inte bara få laga all min mat själv?
vi hörs

tiden går långsamt

ja nu har jag varit hela dagen på kleniken och ska få åka hem efter nästa mellis, runt kvart över tre. det är skönt att bara vara här hela dagarna och iallafall slippa sova här. det är jätteskönt att få sova i sin egen säng hemma istället för de tråkiga sängarna de har här. men ändå det känns som en evighet att vara här! jag hoppas att isabell kommer hit någon gång i veckan också, då kanske tiden går lite snabbare. men hon skrev att han tror att hon inte kommer för att hon är sjuk, men ska man verkligen tro på det?... haha det kanske bara är för att jag så gärna inte vill att hon ska vara sjuk, jag vill att hon ska komma hit, det är så mycket roligare när hon är här.. så snälla isabell kan du inte komma hit lite oftare?
puss

svar på era frågor

Ni fick ju chansen att ställa frågor igår och nu tänkte jag svar på dem. här är era frågor och mina svar.

vad äter du på en dag?
Just nu äter jag enligt ett matchema som jag måste följa, för att gå upp i vikt. . innan jag hade matchemat åt jag nästan ingenting och åt bara de prudukter som innehöll få kalorier mm. såhär ser mitt matchema ut idag
Frukost: 1 smörgås, med 1 matsked mjukost, 1 scandieshake, det är en näringsdryck som inne håller 600 kalorier.
Mellis: 1 drömyoghurt, 2,5 dl joice/saft.
Lunch: 200 g lagad mat, 2,5 dl joice/saft.
Mellis: 1 yoggiyoghurt (125 ml) 1 frukt, 2 dl joice/saft
Middag: 200 g lagad mat, 2.5 dl joice/saft
mellis: 1 smörgås, med i matsked mjukost, 2,5 dl joice/saft.

kommer du behöva gå om skolan sen? eftersom du inte är där så ofta eller gör du arbeten på behandlingshemmet?
Jag försöker jobba så mycket jag kan här för att inte hamna efter så mycket, det finns en lärare här som jag träffar en timme varje dag. sen beror det ju helt på dig själv, många behöver gå om för att de missar så mycket, jag försöker plugga på och ska försöka komma tillbaka till skolan så fort som möjligt.

hur började det hela, alltså jag läste det du skrev men hur gjorde du bara när du helt plötsligt slutade äta? eller minskade?
jag började med att ta bort allt som var onyttigt, jag började att räkna kallorier och sådant. sen förtsatte det bara, jag minskade mer och mer på allt jag åt, och tillslut hamnade jag där jag är idag. ett hämskt liv är vad det är.

hur mår du nu?
helt ärligt så är det här inget liv, jag mår jättedåligt varje dag. alla säger att det blir bättre efter ett tag, men jag vet inte när den tiden kommer. vissa stunder känns allt jättebra, som om jag värkligen kommer att klara det här hur stor jag en blir. men för det mästa mår jag inge bra, jag har jättemycket ångest och sådant som leder till att jag värkligen hatar mig själv, och jag känner stora skuldkännslor för dem jag älskar.

 har du förlorat kompisar eller tappat kontakten med många pga. det här?
aa jag kan säga att jag har tappat mycket kontakt med mina kompisar, jag har inte kunnat träffa dem så mycket alls och det känns riktigt hämskt. jag vill kunna träffa dem, men när jag blev sjuk orkade jag inte med sådant, jag låg under ett täcke hemma i soffan och sov istället. men nu när allt börjar bli bättre känner jag mig mycket piggare och jag skulle orka träffa dem, men nu får jag inte det istället, eller jag får om de kommer hit och så, men det tar ju ett tag att åka och sen så blir det ju inte samma sak som att träffa dem i skolan och så. men jag har ochså fått jättebra kontakt med mina föräldrar under den här tiden, när något sånt här händer förstår man värkligen hur mycket man älskar sin famil och vänner.

är det inte jobbigt att vara ifrån ridningen?
asso det är kalart att man saknar sånt som man tyckte om att göra, ´men det känns ändå som att det finna grejer som ligger före att komma tillbaka till ridningen, jag vill ju börja skolan och sånt innan något annat. det finns mycket man längtar efter, men jag vet inte om jag kommer att komma tillbaka till ridningen senare. jag kommer iallafall att åka till stallet någaon gång ibland med michaela

hoppas ni är nöjda med de svaren.

frågestund!

Det var någon som tyckte att jag skulle ha en frågestund, och varför inte?.
Nu ikväll har ni chansen att fråga nästan vad ni vill och så ska jag försöka svara på det så gott jag kan. fråga på...!

dagens outfit



Frisyr: Bulle
tights: H&M
Lång tjocktröja: Gina
strumpor: New body

chokladboll

hej nu är jag tillbaka på kliniken igen, det känns tråkigt , men jag vet ju att jag ska hem efter tremellis, så det känns bra.
jag har hunnit äta tio melliset, en smörgås med mjukost, en halv frukt och ett glas saft. det gick bra.

tänkte att ni kanske ville höra att jag har fikat också, för första gången på ett halvår ungefär. vi åkte iväg till ett kaffé där jag fick välja om jag ville ha en bulle elle om jag ville ha en chokladboll. jag valde chokladbollen, för den var inte lika stor som bullen. det gick faktiskt bra, men det känndes lite jobbigt. men den smakade faktiskt ganska gott iallafall, det kan jag ju inte förneka direkt..


mitt sjuka liv

jag har hört från andra att jag kanske ska berätta hur allting började och så, kanske det blir lite konstig att läsa bloggen om man inte vet det, jag vet inte men tänkte iallafall berätta lite hur mitt liv har sett ut den senaste tiden när jag har varit sjuk, ska försöka göra det så kortfattat som möjligt.
det började vell i juni förra året, jag började kolla mig allt mer och mer i spegeln och tyckte jag var tjock, eller inte sådär jättetjock, men att jag iallafall skulle gå ner något kilo. jag började med att sluta äta godis och sådant där onyttigt, jag sa att anledningen var att jag bara skulle försöka att vara nyttig. Mina föräldrar tyckte att det var okej att inte äta sådana saker, jag hade ju haft godisförud och sådant förut. men bara efter någon vecka började jag även minska på maten, ibörjan var det jättejobbigt, jag gick hungrig gämt, men det lade sig och jag kunnde inte längre känna mig hungrig alls typ. jag började träna jättemycket, gick två långpromenader med hunder varje dag sprang på vår krosstrainer varje dag och red och boxades på fritiden. jag började fort gå ner i vikt. när skolan började trodde jag att det skulle bli lättare, att jag skulle börja äta mer, men det blev bara värre, alla kompisar som jag inte hade träffat det sommare såg genast att något var fel, de sa det till mig också, men det var inget fel på mig tyckte jag. från det att allt hade startat, hade allt nu hållit på i två månader, och under den tiden hade jag gått ner tio kilo.
mamma började att undra mer och mer, om jag åt i skolan t e x. och det sa jag att jag gjorde, men jag ljög som alltid när någon frågade om min vikt och så. jag åt aldrig i skolan, och en dag när jag kom hem ställde hon samma fråga igen, och jag svarade att jag hade ätit. han sa direkt att skolsyster hade ringt från skolan och berättat att jag aldrig åt och att hon såg på mig att jag var sjuk. hon ville dagen efter ta en pulls på mig för att jag alltid var så kall och blå om läpparna och fingrarna, jag hade en pulls på 42, det är väldigt lågt och mitt hjärta var i risk för att stanna. jag kände mig inte alls dålig och allt kom nästan som en chock för mig. vi fick åka direkt in till södersjukhuset där jag fick stanna en vecka, jag fik inte gå, jag var tvungen att använda rullstol om jag skulle någonstanns, och de första dagarna fick jag inte ens gå upp ur sängen. äfter en vecka där kom jag till en ätstörningsklenik som heter stockholms centrum för ätstörningar, jag låg där i två veckor och hade jätteproblem med att äta och dricka. när jag kom hem där ifrån igen så gick jag ner i vikt igen, mina föräldrar mådde jättedåligt och jag med, alla var jättedeprimerande. tiden gick och jag gick ner mer och mer, julen började närma sig och mamma var rädd att jag inte skulle kunna vara med att fira den. hon sökte till en ny ätstörningsklinik där man äter med hjälp av en våg. det är där jag är nu.
de tog in mig direkt, jag hade nu sammanlagt gått ner ca 14-15 kilo och vägde 31.
jag började behandlingen på kleniken och har nu varit där i ca 6 veckor, jag har gått uppmassor i vikt tror jag, man får inte veta sin vikt men jag måste väga jättemycket nu, de säger att man går upp ca ett halvt kilo i veckan, det betyder att jag ska ha gått upp ca tre kilo, men det tror jag inte ett dugg på jag måste nog minst ha gått upp 7-8 iallafall. nu är jag framme vid var jag ligger i dagens läge. jag hoppas allt ska gå bra och att jag ska bli frisk men det är så jobbigt, vet faktiskt inte om jag kommer att klara det.

uppe tidigt

haha klockan är bara 7, och jag är uppe mycket tidigare en vad jag egentligen skulle behöva gå upp. jag gick upp 6 idag och åt frukost med pappa innan han åkte till jobbet, jag måste sitta med någon och äta hela tiden så att jag inte ska fuska eller något. det var iallafall samma sak på schemat idag som det var igår, en smörgås med mjukost och en scandieshake. det är bra att jag kan äta tidigare när jag är hemma, då blir inte frukosten så nära mellanmålet och så..
idag ska jag tillbaka till kleniken, det kommer en taxi och hämtar mig klockan nio, jag vill värkligen inte dit, jag hatar det där stället! det finns värkligen inget att göra där. men idag är ju iallafall första gången jag bara ska vara där på dagen utan att sova där, så det är ju något posetivt att se fram imot eller?

puss

Benjamin buttons otroliga liv

SF Bio: Benjamin Buttons otroliga liv
Här är filmen jag och pappa såg idag, den var nästan tre hela timmar lång, och blev lite långtråkig efter ett tag, jag blev jätte trött i slutet och somnade nästan haha. Vad tycker ni om den här filmen?

livet är krångligt

Dagen har varit både jobbig och bra, det började bra imorse, men sedan när jag kom hem och skulle äta tre mellis så blev allting jobbigt igen, allt kändes bara fel och varje tugga man stoppade i munnen gjorde så att jag blev tjockare, de tankarna kommer ibland, och tyvär kom de idag. jag fick iallafall i mig maten, för jag vet ju att om jag inte skulle sköta mig så skulle jag ju behöva läggas in på heldygnsvården igen, och det räcker absolut att ha legat där i 6 veckor. jag gick iallafall in på mitt rum derekt efter melliset , satt där och lät tårarna bara rinna. Allt mitt smink rann ut i hela ansiktet och jag ville bara ge upp allt igen. pappa knackade på dörren och gick in till mig, vi hade bästemt att vi skulle på bio idag, för pappa ville att jag skulle få göra något när jag äntligen fick vara hemma i två dagar, och jag skulle då inte behöva åka rullstolen, som jag egentligen måste ha, men offta man vill åka med den på heron city? han frågade snällt vad det var, och jag svarade att jag ärligt inte visste, allt var bara jobbigt som vanligt. han frågade om vi skulle boka film, men jag hade ingen lust att gå på bio längre, kände mig en än gång elak som inte uppskattar det folk vill göra för mig. Efter ett tag så började vi iallafall att kolla lite på datorn och bestämde att vi skulle gå på benjamin buttons otroliga liv, vi fick väldigt bråttom, för vi hade bara en och en halv timme på oss att komma till heron city och så skulle vi äta Sushi, något som jag aldrig har ätit förut, så på med lite smink och sedan iväg till heron, pappa beställde sushi och jag började fixa med mando metern, en våg som jag måste ha när jag äter, den väger maten så att man får i sig rätt mängd.
sushi är äclikt har jag nu lärt mig äfter att ha provat det, så för er som inte ätit det någon gång kan jag säga att det är inget att prova heller haha.

hej så länge!

dagens outfit


Linne: H&M
Tubtop: Gina
Skärp: Gina
Strumpbyxor: H&M

början av dagen

i morse gick jag upp 20 över sju, för att äta frukost, på chemat stod det en hel scandieshake, en näringsdryck som innehåller ca 600 kalorier! och en smörgås med mjukost. hämsk att man ska behöva dricka en massa sånt där alltså.. men jag måste gå upp i vikt, fast jag vill inte gå upp mer nu, känns som om jag redan väger typ skit mycket, och allt jag går upp lägger sig bara på ett ända ställe typ, och såklart är det magen! jag kommer se ut som jag vet inte vad när jag har komit upp i min målvikt!

idag har jag iallafall varit på tjänst med mickis, skitråkigt men det måste ju göras, jag träffade i alla fall några vänner som var ett tag sedan man såg sist, typ 8 veckor. så det var iallafall kul.
puss och hej!

ibland blir allt bara fel

kvällen har vart hämsk. jag vet ibland inte vad jag ska göra och låter det gå ut över andra, som ikväll blev min familj, det är hämskt igentligen hur det kan bli så, jag vet ju inte ens varför det blir så, jag blir sur för ingenting sen så går det ut över familjen. och sen efteråt känner jag stor skulld och alla känslor bara väller fram. jag vil bara försvinna när jag känner så, vill bara säga till mina föräldrar hur mycket jag älskar dem men att jag inte orkar mer, men samtidigt vill jag ju inte ge upp, jag ska ju ta mig ur det här eller hur?
ångest säger dom att det är och att det hör till sjukdomen, men jag har ju inte ångest över maten på något sätt, utan för vad jag gör och säger. det jag har orsakat är ju oförlåtligt så det hjälper inte för mig hur många gånger jag en ber om ursäkt, det känns ändå aldrig bra.
idag frågade pappa om jag ville gå på bio med han imorgon, och han ville göra det för att jag inte har kunnat åkt iväg på ett tag, visst var det väll snällt? och jag dum nog att vara taskig genom att säga att jag inte ville gå med honom, hur fan kunnde jag göra det när han bara ville vara snäll?.. såklart fick jag jättedåligt samvete och blev tvungen att be om ursäkt och säga hur mycket jag värkligen älskar honom. det är så svårt ibland, men det ska bli bra!
nej nu måste jag gå, ska snart börja fixa kvällsmål, en macka med mjukost, en halv frukt och ett glas proiva står det på matchemat idag..
vi hörs..

äntligen

igår var det ju frdagen den trettonde, det sägs ju var en otursdag, men kan ni gissa vad, det är en av de bästa dagarna på länge, den var lika tråkig som alla de andra senaste 6 veckorna, men det hände något som för mig var helt otroligt, jag ska få börja dagvård, helt otroligt, efter sex veckor på heldygnsvården, började det kännas som rena pesten att stiga upp varje dag, men nu fick kan jag känna en strimma av hopp innom mig. jag hoppas allt ska gå bra med maten hemma nu, så att jag slipper heldygnsvården för gott. men man ska aldrig ropa hej.
jag känner mig iallafall mycket piggare nu, och jag vill värkligen att allt ska bli bra, för hur livet har varit nu så har det bara varit hämskt

tackar

Ja nu när jag ändå precis har börjat, kan jag ju passa på att tacka min Älskade mickis för en jätte fin första Header, det är kul att ha en kompis som är bra på att bilder och sådant, det är faktiskt hon som fotat bilderna också, så tack så mycket  underbara Michaela.


en ny start!

heej, hade tänkt att börja blogga igen, det var ett ganska bar tag sedan sist, ett halvår tror jag haha. men nu har jag hört från många att jag ska börja blogga igen, så jag bästämde mig för att börja skriva igen, vilket jag kan behöva, jag har värkligen inget att göra på dagarna numera..
jag hade tänkt att skriva om livet och ni kommer nog att få höra saker som kanske kan värka konstiga, men jag behöver få ur mig grejer, jag kan inte bara gå och hålla allt inom mig hela tiden och det är vell därför det kan vara bra att ha en blogg. har tänkt på det ett tag, men har varit för sjuk den senaste tiden för att orka skriva, men nu börgar jag sakta bli bättre, och kan kanske använda bloggen som ett sätt att ta mig ur sjukdommen, jag vet inte men jag hoppas allt blir bra så småningom iallafall.

RSS 2.0